sidearea-image
DAAN ROOS

Lange Schaft 32-H, 3991 AP Houten

+31 (0) 30-888 39 69

+31 (0) 6 49 10 52 56

info@adrhouten.nl

Volg mij op

Facebook

LinkedIn

 

Over ons

Uw financiële administratie uit handen geven? Dat doet u als ondernemer niet zomaar. Wij van Administratiekantoor Houten begrijpen dat.
GESCHIEDENIS

In 2008 heeft Daan Roos Administratiekantoor Daan Roos (ADR) opgericht, na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij onder andere GIBO GROEP (nu bekend als Flynth adviseurs en accountants), S. Brussel Registeraccountants en Administratie- en belastingadvieskantoor A.C.M. van Beek. Na verloop van tijd is onze naam veranderd in ADR HOUTEN en Administratiekantoor Houten. Wij zijn een jong, zelfstandig en groeiend administratiekantoor in Houten. Wij hebben klanten door het gehele land, maar voornamelijk in Houten, Utrecht, Maarssen en Nieuwegein. Wij kunnen en mogen de administratie, tussentijdse verslagen, jaarrekeningen, fiscale aangiften en/of publicatiestukken van BV’s, eenmanszaken/ZZP-ers, VOF’s, stichtingen en verenigingen verzorgen/opstellen, indien er geen controleplicht is (ondernemingen die 2 jaar achtereenvolgens aan 2 van de 3 volgende criteria voldoen zijn controleplichtig: meer dan 8,8 miljoen omzet, meer dan 4,4 miljoen balanstotaal en/of meer dan 50 medewerkers).

Doordat wij diverse samenwerkingsverbanden zijn aangegaan, hebben wij altijd toegang tot de juiste specialistische kennis.

Waarom Administratiekantoor Houten

Wij werken met professionele software: Accountview (Visma), Exact, Twinfield, AFAS, Elsevier fiscale pakketten en Infine, waardoor wij heldere rapportages aanleveren. Daarnaast bespreken en adviseren wij, aan de hand van deze rapportages de klant, zodat deze weet hoe hij er financieel voorstaat en wat er beter kan. Wij geven geen opportunistisch advies, wel adviseren/bekijken wij indien nodig, nieuwe ideeën van onze klanten kritisch.

Voor uw onderneming is het van belang dat uw erop kan rekenen dat uw belastingconsulent op de hoogte is van de laatste wetswijzigingen waardoor u zo min mogelijk belasting betaald. Dit is de reden dat onze medewerkers verplicht (jaarlijks) bijgeschoold dienen te worden.

Vooraf spreken wij met de klant naar aanleiding van een gratis kennismakingsgesprek duidelijk vaste prijzen af, welke ook in de offerte zullen worden vermeld. Zodat de klant nooit voor onverwacht hoge accountants-/administratiekosten staat.

EVEN VOORSTELLEN

Administratiekantoor Houten is een dynamisch bedrijf wat meedenkt met zijn klanten, gevestigd in Houten zijn wij door het gehele land actief.

Neem contact op

We zijn aangesloten bij  Vakeba welke garant staat voor onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Of u nu een eenmanszaak heeft of een BV een startende ondernemer of een doorgewinterde ondernemer wij zijn er zeker van dat we u van het juiste advies kunnen voorzien.

Tijdig en Persoonlijk
Voor het tijdig aanleveren van gegevens kunt u gebruik maken van de diensten die wij aanbieden op Vakeba. U krijgt altijd direct een medewerker van administratiekantoor Houten aan de lijn, dit is wel zo persoonlijk. Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen op afspraak, uw administratie en belastingaangiftes worden door ons tijdig verwerkt en persoonlijk toegelicht.

Persoonlijk en Kostenbesparend
Met het boekhoudpakket van Visma Eaccounting heeft u zelf controle over uw boekhouding. Belangrijk is dat uw administratie helder en inzichtelijk is juist voor u en uw organisatie. Dit is de eerste stap in kosten besparen, Administratiekantoor Houten kan u helpen uw administratie helder en overzichtelijk te maken.

 

Ondernemend
Ondernemen is samenwerken bent u een starter? neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij denken mee met ondernemers, dat zijn wij namelijk ook. Zo kunnen wij u assisteren bij het maken van de juiste keuzes.