sidearea-image
DAAN ROOS

Lange Schaft 32-H, 3991 AP Houten

+31 (0) 30-888 39 69

+31 (0) 6 49 10 52 56

info@adrhouten.nl

Volg mij op

Facebook

LinkedIn

 

Diensten

Uw financiële administratie uit handen geven? Dat doet u als ondernemer niet zomaar. Wij van Administratiekantoor Houten begrijpen dat.
Wat kan Administratiekantoor Houten voor u betekenen?

Uw financiële administratie uit handen geven? Dat doet u als ondernemer niet zomaar. Wij van Administratiekantoor Houten begrijpen dat. 

Neem contact op

Administratiekantoor Houten neemt voor alle ZZP’ers en MKB’ers de complete administratie, jaarrekening en fiscale aangiftes professioneel uit handen tegen een vaste lage prijs. Overstappen met uw huidige administratie naar Administratiekantoor Houten verzorgen we gehéél gratis.

De boekhouding is de ruggengraat van de onderneming. Niet alleen slechts een fiscale verplichting, maar vooral de weergave van het welzijn van het bedrijf. Analyse van de cijfers geeft aan waar de kansen en waar de problemen liggen. Regelmatig geven wij u een kort overzicht van de baten en de lasten. Daarnaast kunnen wij U bedrijfseconomische adviezen geven waarmee U zich verder kunt ontplooien. Voor dit alles is een adequate boekhouding de basis waarmee wij werken.

Met administratiekantoor Houten heeft u naast onze persoonlijke dienstverlening ook nog eens de mogelijkheid om gebruik te maken van een online boekhoudpakket bijvoorbeeld Visma Eaccounting en Exact online.
Ons team staat voor u klaar, met ruime kennis en ervaring zorgen wij dat uw administratie op orde blijft. Onze aanpak en methodes werken. Hierdoor zijn wij een gezond en groeiend bedrijf. Door diverse samenwerkingsovereenkomsten hebben wij op elk gebied de juiste kennis. Administratiekantoor Houten heeft klanten in diverse sectoren in het MKB Segment. Ons administratiekantoor is voornamelijk actief in de regio van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland.

Verzorgen van de financiële administratie

Een juiste financiële administratie is essentieel voor een bedrijf. Hierbij maakt het niet uit of u een beursgenoteerd bedrijf of een kleine zelfstandige (ZZP) bent. De belastingdienst eist een goed overzicht.

Opstellen en verzenden van fiscale aangiften

Tegenwoordig dienen de fiscale aangiften (OB,IB en VPB) te worden ingediend in XBRL formaat. Natuurlijk geeft onze professionele software ons daar de mogelijkheid toe. Daarnaast levert deze software heldere rapportages.

Opstellen van rapportages

Soms hebben ondernemers een tussentijdsverslag nodig voor bijvoorbeeld het kopen van een huis of willen gewoon weten hoe ze ervoor staan. Aangezien wij per kwartaal de financiële administratie van onze klanten verzorgen.

Opstellen van jaarrekeningen

De meeste bedrijven zijn niet verplicht een jaarrekening te laten opstellen. Toch stellen wij voor bijna al onze klanten wel een jaarrekening samen.

Publicatiestukken Kamer van Koophandel

BV’s dienen de (verkorte) jaarcijfers op te laten nemen in het handelsregister van de KvK (Kamer van Koophandel). Vanaf boekjaar 2015 zal dit ook in het XBRL-formaat moeten worden gedaan.

Loonadministratie

Als u 1 of meer werknemers in dienst neemt, moet u een loonadministratie gaan/laten bijhouden. Deze administratie moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Dat is onder meer nodig om de belastingdienst te voorzien van de juiste informatie.

Boekhoudpakket

Door onze samenwerking met Visma kunnen wij u voordelig een online boekhoudpakket aanbieden. Hiermee is zowel voor u als voor ons met 1 druk op de knop zichtbaar hoe het is gesteld met uw bedrijf. U heeft zelf de keuze wie de administratie bijhoudt. U kunt dus zelf de administratie up-to-date houden en inzien wanneer het u uitkomt.